T'apuntes a somiar amb nosaltres?
Portada
Actualidad Por TVE Cataluña

T'apuntes a somiar amb nosaltres?

Ja ha començat el compte enrere per la nit de Reis, la nit més màgica en que tots els somnis es poden fer realitat. I diuen que, si ho desitges amb molta intensitat, es poden complir. El dia 5 descobrirem tots els somnis a la retransmissió de la cavalcada de Reis 2017. Vols somiar amb nosaltres?

Empezar a leer Portada
Comparte este artículo
Actualidad

1

Com serà el programa especial de la cavalcada?

A la Plaça Catalunya de Barcelona hi haurà instal·lat el set de TVE amb els presentadors Àngel Pons, l'actriu Anna Gras i el Lunnis Lublú, que ajudarà explicar la cavalcada i sorprendrà els més menuts repartint somriures i sorpreses. Míriam Piñol i Isabel Fernàndez, seguiran a peu de carrer la cavalcada, en contacte directe amb ses majestats els Reis d'Orient.

Durant la retransmissió de la cavalcada, Raül Díaz obrirà una capsa màgica amb els somnis que ha recollit per tot Catalunya, com a emissari de la campanya de RTVE Catalunya "Sumem somnis", on els nens ens diuen quins són els seus desitjos per la nit de Reis. 

Al gran escenari de TVE hi haurà una DJ que animarà la festa, a més de les actuacions d'alguns dels nens de la sèrie infantil "Big Band Clan", la Dàmaris Gelabert, un dels referents musicals dels menuts del nostre país, i el jove cantant Roger.

2

Qui són els presentadors del programa especial 'Sumem Somnis'?

"Sumen somnis" està presentat per Àngel Pons amb la col·laboració de l'actriu Anna Gras, que interpreta a la directora de l'escola a la sèrie "Big Band Clan", i Lublú, el sensible Lunnis al que li agrada llegir contes i narrar històries. A peu de carrer, estaran les periodistes de TVE Catalunya Míriam Piñol i Isabel Fernàndez. Raül Díaz serà el responsable d'obrir la capsa màgica amb els somnis de tots els nens.

3

Quin serà el recorregut de la cavalcada?

Com tots els anys, els Reis d'Orient arriben a Barcelona acompanyats del seu tradicional seguici de criatures màgiques i els 80 carters que estan preparats per recollir les últimes cartes de desitjos. A les 18.00 hores comença la cavalcada a l'avinguda Marquès de l'Argentera. Melcior, Gaspar i Baltasar arriban a bord del vaixell de Santa Eulàlia al Moll de la Fusta i desfilan pels carrers del centre de la ciutat en un recorregut de cinc quilòmetres, el tradicional de cada any.

4

Com seguir la cavalvada de Reis 2017?

Aquest any podràs gaudir de la cavalcada des de qualsevol lloc
A la tele

Com ja és tradició, TVE Catalunya retransmet la cavalcada de Barcelona dels Reis Mags d'Orient, dijous, 5 de gener, des de les 18:30 per La 1 de TVE


A les xarxes
Segueix en directe la cavalcada a través del Twitter i de Instagram amb els hashtags #ReisTVE i #SomnisTVE, i a través del Facebook de TVE Catalunya
A la web
Podreu seguir tot el programa 'Sumem Somnis' en directe també des de qualsevol ordinador o dispositiu móvil a través de la web www.rtve.cat/directe

En persona
Apropa't a la Plaça Catalunya per poder veure en persona el programa especial 'Sumem Somnis' amb les actuacions de "Big Band Clan", la Dàmaris Gelabert i Roger